Hae

Nordjobb välittää kesätöitäasunnon ja vapaa-ajan ohjelmaa toisessa Pohjoismaassa 18-28-vuotiaille nuorille.

Nordjobb tähtää työvoiman liikkuvuuden parantamiseen, sekä pohjoismaisten kielien osaamisen ja kulttuurien tuntemuksen lisääntymiseen Pohjolassa.

Hae Nordjobbia
Uusi hakemus »

Onko sinulla jo hakemus?
Kirjaudu sisään »

Oletko löytänyt itse työn?
Tule nordjobbariksi »

 Rekrytoi

vaard

Kesätyöntekijöiden palkkaaminen Nordjobbin kautta on yksinkertaista, maksutonta ja tuo mukavan lisän työpaikalle.

Vuosittain Nordjobbin kautta hakee 7 000–10 000 nuorta ympäri Pohjolaa. Etsimme sopivia hakijoita toivomustesi mukaan ja valitset itse kenet haluat palkata.Uusi työpaikka »


Näin asia etenee »

Kysymyksiä
ja vastauksia »

 Vuokraa

bostad

Onko sinulla asuntoa vuokrattavaksi? Nordjobb välittää asunnon kesäkuukausiksi nuorille 18-28-vuotiaille .

Etsimme asuntoja tai huoneita, joissa on suihku, vessa ja keittiö. Hyvät joukkoliikenneyhteydet ovat tärkeät, erityisesti suurkaupunkialueilla.


Ilmoita
kiinnostuksesi »


Vuokrasopimus »


Haluan vuokrata »

 Osallistu

Voit osallistua monella tapaa Nordjobbin toimintaan ja pohjoismaiseen yhteistyöhön.

Jos olet ollut nordjobbarina, on sinulla mahdollisuus alkaa Nordjobb-lähettilääksi ja edustaa Nordjobbia erilaisissa tilaisuuksissa. Nordjobbia hakiessasi voit myös liittyä ilmaiseksi Pohjola-Nordenin Nuorisoliittoon, joka järjestää tapahtumia ja matkoja Pohjolassa.

Lue lisää, miten voit osallistua

Lue lisää Pohjola-Nordenin Nuorisoliitosta

Senaste videon:

Europæisk Jobsøgermesse 2015

Tobias från Nordjobb Norge berättade om det ekonomiska läget i Norge och möjligheterna att söka Nordjobb för danska jobbsökande. Evenemanget ägde rum på Europæisk Jobsøgermesse i Köpenhamn den 2 februari 2015.

Fler videoklipp...

Kontakta Nordjobb Norge...

Om du är sugen på att göra något helt annorlunda en sommar, älskar majestätisk natur och är i god fysisk form så är detta Nordjobbet för dig. Det är inte för dig som enbart vill tjäna pengar en sommar men för dig som är en naturälskare och vill uppleva en överväldigande natur och intresserar dig för den unika grönländska kulturen. Arbetet är på en fiskfabrik i Maniitsoq på den grönländska västkusten. Arbetsperioden är juni-september men kortare perioder är möjliga. Tänk på att det är dyrt att resa till Grönland (biljettpriser på www.airgreenland.com).

Arbetsuppgifterna består av: Infrysning av fisk, behandling av levande torsk, trimning och paketering av fisk, rengöring av fabriken.

Tidsperiod: Maniitsoq 27 juni - 5:e augusti Qasigiannguit Juni - september (flexibelt)

Arbetsperioder: Arbetet är indelat i tre skift: 07:00-16:00, 16:00-00:00 och 00:00 - 06:00. Lönen för det sista skiftet är högre och arbetstiden därför kortare.

Lön: 93 dkk per timme + OB på söndagar och kvällar

Bostad: Bostaden är gratis och man bor i studentboenden med delat kök.

Krav: Inga konktreta krav. Har inget emot fysiskt arbete och erfarenhet av fysiskt arbete är ett plus.

Intresserad? Sänd ett mail till   Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.  (och upprätta en ansökan om du inte redan har en).