Ansök

Nordjobb förmedlar sommarjobb, bostad och kultur- och fritidsprogram i ett annat nordiskt land till ungdomar mellan 18-30 år.

Programmet arbetar för att öka rörligheten på den nordiska arbetsmarknaden och för att öka kunskapen om språk och kultur i Norden.

Sök Nordjobb
Ny ansökan »

Redan ansökare?
Logga in »

Skaffat jobb själv?
Bli nordjobbare »

 Anställ

vaard

Att anställa sina sommarjobbare genom Nordjobb är enkelt, kostnadsfritt och ger ett mervärde på arbetsplatsen.

Nordjobb har varje år mellan 7000 och 10 000 ansökare från hela Norden. Vi matchar kandidater till dig efter dina önskemål, och du väljer själv vem du vill anställa.Ny arbetsplats »


Så går det till »


Vanliga frågor »

 Hyr ut

bostad

Har du boende att hyra ut? Nordjobb förmedlar bostad till ungdomar mellan 18 och 30 år i sommarmånaderna.

Vi söker lägenheter eller rum med tillgång till dusch, toalett och kök. Närhet till kollektivtrafik är viktigt, särskilt i storstadsområden.Anmäl intresse »


Hyresavtal »


Vanliga frågor »

 Engagera dig

Det finns många sätt att vara delaktig i Nordjobb och det nordiska samarbetet.

Efter ett nordjobb har du möjlighet att bli nordjobbsambassadör och representera Nordjobb i olika sammanhang. Som nordjobbare erbjuds du även gratis medlemskap i Föreningen Nordens Ungdomsförbund som arrangerar aktiviteter och resor i Norden.

Läs mer om hur du kan engagera dig

Läs mer om Föreningen Nordens Ungdomsförbund

Den fjärde maj arrangerar Arbetsförmedlingen och Nordjobb en sommarjobbsmässa för dig som vill arbeta i Norge sommaren 2012. Mässan är en unik mötesplats för dig eftersom du inte bara har möjligheten att söka jobb i Norge, utan även för att du genom Nordjobb får ordnat med den så viktiga bostaden.

På mässan kommer flera norska bemanningsföretag att närvara och du kommer att få möjligheten att direkt möta potentiella arbetsgivare, framförallt inom tjänsteområdet lager och logistik. Sommarjobbsmässan äger rum i Arbetsförmedlingens lokaler på Tunnelgatan 3 (T‐bana Hötorget) den fjärde maj 10:00‐15:00.