Ansök

Nordjobb förmedlar sommarjobb, bostad och kultur- och fritidsprogram i ett annat nordiskt land till ungdomar mellan 18-30 år.

Programmet arbetar för att öka rörligheten på den nordiska arbetsmarknaden och för att öka kunskapen om språk och kultur i Norden.

Sök Nordjobb
Ny ansökan »

Redan ansökare?
Logga in »

Skaffat jobb själv?
Bli nordjobbare »

 Anställ

vaard

Att anställa sina sommarjobbare genom Nordjobb är enkelt, kostnadsfritt och ger ett mervärde på arbetsplatsen.

Nordjobb har varje år mellan 7000 och 10 000 ansökare från hela Norden. Vi matchar kandidater till dig efter dina önskemål, och du väljer själv vem du vill anställa.Ny arbetsplats »


Så går det till »


Vanliga frågor »

 Hyr ut

bostad

Har du boende att hyra ut? Nordjobb förmedlar bostad till ungdomar mellan 18 och 30 år i sommarmånaderna.

Vi söker lägenheter eller rum med tillgång till dusch, toalett och kök. Närhet till kollektivtrafik är viktigt, särskilt i storstadsområden.Anmäl intresse »


Hyresavtal »


Vanliga frågor »

 Engagera dig

Det finns många sätt att vara delaktig i Nordjobb och det nordiska samarbetet.

Efter ett nordjobb har du möjlighet att bli nordjobbsambassadör och representera Nordjobb i olika sammanhang. Som nordjobbare erbjuds du även gratis medlemskap i Föreningen Nordens Ungdomsförbund som arrangerar aktiviteter och resor i Norden.

Läs mer om hur du kan engagera dig

Läs mer om Föreningen Nordens Ungdomsförbund

Vi söker nu till Danmark någon från Sverige, Finland eller Norge som vill jobba med och för Google Adwords åt företag i hela världen! Du kommer att analysera företagens produkter och service och lägga upp marknadsföringsstrategier genom Google Adwords. Vi ser att du som söker har tidigare erfarenhet i support, sälj och/eller telemarketing. Arbetsspråket är oftast engelska så det är ett krav att ni har hög kompetens i engelska.

Arbetet startar den 28e januari, 2013. Jobbintervjuer hålls den 3e januari i Köpenhamn. Om ni inte kan komma till Köpenhamn detta datum så kontakta oss och be om ett alternativt datum för intervju med arbetsgivaren (ej med Nordjobb).

Sänd ett mail till projektledaren för Danmark på This e-mail address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. redan nu och anmäl ditt intresse!