Aktuellt

Har du en idé om, hvordan du kan udvikle dit lokalsamfund?

Rejs til Malmø i Sverige og udvikl din idé sammen med andre.

Entrepreneurship through networking er en ungdomsudveksling, hvor 35 unge fra 6 lande mellem 18-30 år mødes i Malmø 19-25 april 2013. Du som deltager har en samfundsudviklende idé og bor enten i Danmark, Norge, Finland, Island, Sverige eller Slovenien. I dagene i Malmø håber vi, at din projektidé vokser og udvikles gennem workshops, aktiviteter, studiebesøg og andet. Rejse, kost og logi er gratis.

Gå ikke glip af chancen for at få netværk og kontakter i forskellige dele af Europa, samtidigt som du får hjælp til at udvikle din idé. Din ansøgning består i et personligt brev (højst 1 side) og et brev, som beskriver din idé (højst 1 side).

Du sender din ansøgning til Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. . Der er ingen pladser tilbage for svenskere, men vi tager stadig imod ansøgninger fra danskere, nordmænd, islændinge og finner.

Angiv fødselsdato og statsborgerskab i mailen.

Nærmere oplysninger om arrangøren findes på www.publiktentreprenorskap.se

For dig der er interesseret, så er der en mulighed for at blive gruppeleder for dine landsmænd. Som gruppeleder vil du tage lidt mere ansvar under udvekslingen og være den, som man kan henvende sig til med diverse spørgsmål. Gruppelederne vil mødes i Malmø på et forberedende besøg d. 22-23/3. Er du interesseret i at være gruppeleder? Så skriv det i mailen, når du tilmelder dig!

Program 

Nordjobbs mission är att öka rörligheten på den nordiska arbetsmarknaden. Ett sätt att göra detta är att bidra till lösningar på den nordiska ungdomsarbetslösheten. Exempel på detta är vårt relativt nystartade projekt Jobbresan där vi hjälper ungdomar som står långt ifrån arbetsmarknaden att få arbete i ett annat nordiskt land. I tillägg till detta önskar Nordjobb att titta på hur ungdomars entreprenörskap kan skapa positiva effekter när de t gäller ungdomsarbetslösheten. För ändamålet har Nordjobb erhållit EU-medel och förhoppningen är att man kan dra en slutsats om hur ett ökat fokus på entreprenörskap kan påverka ungdomsarbetslösheten.

entreprenor