Njuter du av naturupplevelser och möten med andra människor? Är du positiv, engagerad och nyfiken? Då är det här jobbet för dig!


På STF Storulvån Fjällstation erbjuder vi ett arbete fyllt av spännande möten, hårt jobb och trevliga kollegor men också lediga dagar att fylla med fjäll, äventyr och gemenskap! Mitt ute på fjället men ändå bara en timme från Åre. 
STF Storulvån Fjällstation är utgångspunkten för besökaren till våra olika fjällstationer i Jämtlandsfjällen. Vi har 118 bäddar i 36 rum. En restaurang med 120 sittplatser, butik och sportuthyrning. Vi har en omfattande verksamhet av aktiviteter och guidade turer och kurser. Sommarutbudet består mestadels av vandring, löpning och av att bara njuta. På vintern är det toppturer och turskidåkning som gäller. Vi är också startpunkten för Jämtlandstriangeln.

Vi söker KOCKAR OCH BAGARE


I Jämtlandsfjällen är våra gäster många, och vi brinner för att skapa fantastiska fjällupplevelser för var och en. Intresset för friluftsliv delar vi inte bara med våra gäster, utan också med varandra. Vårt matutbud är en viktig del av gästens upplevelse. I restaurangen erbjuder vi våra gäster frukost, lunch och middag alla dagar i veckan. Vi serverar också våfflor, hembakat bröd och fikabröd.
Vi brinner för det lokala utbudet från Jämtland.

Vi söker dig som...

  • har social kompetens, är serviceinriktad och har god samarbetsförmåga
  • har kunskap och intresse för hälsosam, ekologisk och hållbar mat
  • har hög arbetskapacitet, stort ordningssinne som kan skapa struktur både i ditt eget och avdelningens arbete och skapar en god och stressfri arbetsmiljö.

Lön

Lön och övriga villkor enligt kollektivavtal med Hotell- och restaurangfacket.

Arbetsperiod

Anställningen är 100% och säsongen är 13 februari till 27 april.

Plats

STF Storulvån

 

Ansökan

Skapa en profil och anmäl ditt intresse här nedan. Ange minst två referenser i din ansökan. Ansök gärna snarast möjligt eftersom vi kommer att påbörja urvalet under ansökningstidens gång. Sista ansökningsdag 4 november.

Frågor skickas till sverige@nordjobb.org

Søg jobbet

Invalid Input

Dette websted anvender cookies. Hvis du fortsætter, har du accepteret brugen af cookies.