Efter förra årets stora intresse för en av våra nyaste orter, Flåm, så är vi på Nordjobb extra glada över att redan nu kunna släppa ett större antal sommarjobb hos vår partner Flåm AS 2019. Här har du möjligheten för att både arbeta på en fantastiskt naturskön plats och hos ett företag i stark tillväxt, där du har chansen att utvecklas karriärmässigt!

Flåm ligger längst in i Aurlandsfjorden och får under sommarmånaderna besök av hundratusentals turister från alla världens hörn.  Med sina höga berg, djupa, smala dalar och den fantastiska utsikten över fjorden är Flåm den ultimata turistdestinationen. I Flåm finns dessutom "Flåmsbanan", som så sent som 2014 korades till världens mest spektakulära tågbanesträcka av Lonely Planet.

Som anställd hos Flåm AS har du möjlighet att arbeta inom någon av deras verksamheter, som bland annat består av ett kundcenter, butiker, hotell, restauranger, bageri, pensionat, informationscenter och mottagning av turister i hamn eller vid bussar. Tidigare erfarenhet inom reselivsbranschen är inte ett krav, det viktigaste är att du har ett starkt kund- och servicefokus och en bra attityd!

Du ansöker om de lediga tjänsterna hos Flåm AS genom att anmäla intresse för lediga tjänster via Nordjobbs hemsida. Du behöver även ha en ansökan registrerad i Nordjobbs databas. Vid frågor om tjänsterna, kontakta oss på Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

 

Om du vill veta mer om hur det är att bo och nordjobba i Flåm, så kan du läsa vår intervju med Henrik, som arbetade hos en av Flåm AS  butiker sommaren 2018 här