×

Sisältöä ei ole saatavilla valitsemallasi kielellä, joten se näytetään kielellä ruotsi.

1. Insamling av information

Vi samlar in information från dig när du registrerar en profil, söker ett jobb och kontaktar oss genom kontakformulär. När du utför någon av dessa handlingar så sparas informationen på Nordjobbs serverutrymme.

2. Användning av information

Den information vi samlar in från dig kan användas för att:

  • Kontakta dig via e-post eller telefon i ärenden som berör din ansökan/anmälan eller ditt deltagande i Nordjobb
  • Matcha din profil mot våra lediga tjänster eller jobb- och bostadssökande
  • Sammanställa statistik för internt bruk
  • Kontakta dig via e-post angående utvärdering av de tjänster som du har tagit del av

3. Informationsskydd

Vi vidtar en rad olika säkerhetsåtgärder för att skydda dina personliga uppgifter. Vi använder oss av avancerade krypteringsmetoder för att skydda känsliga uppgifter som överförs över internet. Endast medarbetare som ska uträtta ett specifikt jobb (t.ex. matcha din ansökan mot en ledig tjänst), får tillgång till personligt identifierbar information.

4. Utlämnande till tredje part

Vi samarbetar med arbetsgivare runt om i Norden som söker personal till lediga tjänster. När du skapar en ansökan hos Nordjobb så samtycker du till att arbetsgivare som är relevanta för din profil får ta del av dina personliga upplysningar via Nordjobbs ansökningssystem.

Nordjobb samarbetar med Föreningarna Nordens Ungdomsförbund (FNUF). Om du som ansökare anger att du vill bli erbjuden medlemskap i FNUF, så samtycker du till att FNUF i ditt boendeland får ta del av dina personliga upplysningar via E-post.

Nordjobb lämnar aldrig ut dina personupplysningar till andra aktörer utan ditt samtycke.

5.Tillhandahållande av personuppgifter

Du har rätt att ta del av alla uppgifter som berör dig. Som ansökare till Nordjobb kan du se de personuppgifter som ingår i din ansökan genom att logga in på din profil. Du kan begära att få se samtliga av dina personuppgifter som vi har lagrat genom att kontakta oss på Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen..

6. Borttagning av personuppgifter

Som ansökare till Nordjobb kan du när som helst annullera din ansökan via din profil; din ansökan försvinner då från rekryteringspoolen. Så länge din ansökan är annullerad så kommer den inte behandlas av Nordjobb.

Du har rätt att få din personliga upplysningar borttagna. Du kan begära att få dina upplysningar helt raderade genom att kontakta oss på Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.. Vi raderar då alla förekomster av personliga upplysningar som kan kopplas till dig.

8. Samtycke

Genom att använda vår webbplats och vårt ansökningssystem godkänner du vår integritetspolicy.