×

Hetta innihald er ikki til á føroyskum.

Innihaldið verður víst á donskum, norskum ella svenskum.

1. Innsamling av informasjon

Vi samler inn informasjon fra deg når du registrerer en profil, søker en jobb, og kontakter oss gjennom kontaktskjemaet. Når du utfører noen av disse handlingene spares informasjonen på Nordjobbs server.

2. Anvendelse av informasjon

Den informasjonen vi samler inn fra deg kan anvendes for å:

  • Kontakte deg via e-post eller telefon i forbindelse med saker knyttet til din søknad/registrering eller din deltagelse i Nordjobb
  • Matche din profil mot våre ledige stillinger eller jobb- og boligsøkere
  • Sammenfatte statistikk for internt bruk
  • Kontakte deg via e-post angående evaluering av Nordjobbs tjenester

3. Informasjonsbeskyttelse

Vi gjør en rekke ulike sikkerhetstiltak for å beskytte dine personslige opplysninger. Vi bruker avanserte krypteringsmetoder for å beskytte sensitive opplysninger som overføres over internett. Kun medarbeidere som skal utføre en spesifikk jobb (f.eks. matche din søknad mot en ledig stilling) får tilgang til personlig identifiserbar informasjon.

4. Opplysninger til tredjepart

Vi samarbeider med arbeidsgivere rundt om i Norden som søker personale til ledige stillinger. Når du lager en søknad hos Nordjobb samtykker du til at disse arbeidsgiverne får tilgang til dine personlige opplysninger via Nordjobbs søknadssystem.

Nordjobb samarbeider med Föreningarna Nordens Ungdomsförbund (FNUF)/Foreningen Nordens Ungdom (FNU). Dersom du som søker angir at du vil bli tilbudt medlemskap i FNUF/ FNU, samtykker du til at FNUF/FNU i ditt hjemland får tilgang til dine personlige opplysninger via e-post.

Nordjobb utleverer aldri dine personopplysninger til andre aktører uten ditt samtykke.

5. Tilgang til personopplysninger

Du har rett til å få tilgang til all informasjon som angår deg. Som søker til Nordjobb kan du se de personopplysninger som inngår i din søknad ved å logge inn på din profil. Du kan be om få se samtlige av dine personopplysninger vi har lagret gjennom å kontakte oss på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

6. Sletting av personopplysninger

Som søker til Nordjobb kan du når som helst annullere din søknad via din profil; din søknad forsvinner da fra vår rekrutteringsdatabase. Så lenge din søknad er annullert vil den ikke bli behandlet av Nordjobb.

Du har rett til å få dine personlige opplysninger fjernet. Du kan be om å få dine opplysninger helt slettet gjennom å kontakte oss på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.. Vi sletter da alle forekomster av personlige opplysninger som kan knyttes til deg.

7. Samtykke

Ved å bruke vår nettside og vårt søknadssystem godkjenner du vår integritetspolicy.