Till Vård- och äldreförvaltningen, Borås.

 

Välkommen till Borås!

 

Borås är en stad öster om Göteborg som bubblar av liv och aktiviteter. Vi erbjuder många roliga evenemang och aktiviteter, härliga restauranger och ett flertal fina parker och sjöar att promenera vid. Läs gärna mer på https://www.boras.com/sv/

 

Borås ingår i Finskt förvaltningsområde vilket betyder vissa rättigheter till våra finskspråkiga invånare. När man bor i ett finskt förvaltningsområde har man rätt att få äldreomsorg på finska, vi ska därför se till att anställa finskspråkiga medarbetare. I Borås bor det ca 13 000 invånare med finsk bakgrund och därför har vi både vård- och omsorgsboenden och hemtjänst där brukare och personal talar finska.

 

Vi söker dig som är intresserad av att arbeta i äldreomsorgen i Borås under sommaren. Utbildningar och dokumentation genomförs på svenska så du behöver ha grundläggande kunskaper i det svenska språket. Om du behöver hjälp att hitta bostad kan vi vara behjälpliga med det. Vill du veta mer om hur det är att arbeta i Borås får du gärna besöka https://www.boras.se/arbete.


Din nästa arbetsplats

Du blir anställd i Borås Stads vård- och äldreförvaltning och kommer att arbeta på ett av våra vård- och omsorgsboende eller inom vår hemtjänstverksamhet.

 

Din anställning

Tjänsten är ett semestervikariat under perioden 15 juni till 16 augusti 2020. Tjänsterna har varierande sysselsättningsgrad och arbetstiderna är dag och kväll.

 

Dina arbetsuppgifter

Som omvårdnadspersonal kommer du i huvudsak att arbeta med personlig omvårdnad, utföra vissa hälso- och sjukvårdsuppgifter, föra dokumentation med mera.

 

Du som söker

Vi ser att du som söker gärna har utbildning inom omvårdnad eller närvård, men det är inget krav. Det är viktigt att du har förmåga att sätta dig in i andra människors situation samt har förståelse för etik och sekretess. För att trivas med jobbet är du genuint intresserad av att arbeta med människor. Du behöver ha god datavana samt kunna göra dig förstådd i tal och skrift på svenska.

 

Intervjuer sker löpande så gör gärna en intresseanmälan redan idag, dock senast 2020-03-15.

Låter detta intressant? Tveka inte att höra av dig till oss eller fyll i en intresseanmälan här nedanför. 

 

Sækja um

Invalid Input

Dette websted anvender cookies. Hvis du fortsætter, har du accepteret brugen af cookies.