Forening NORDEN i Danmark udbyder hermed en EVS-volontør stilling på kontoret i København med start til Februar 2019. Stillingen vil give dig erfaringer og indsigt forskellige dele af foreningens virksomhed og projekter.Du får muligheden for at styrke dine kompetencer indenfor projektadministration, kommunikation og bliver en del af et internationalt netværk.  

Din arbejdsopgave bliver at assistere projektlederen fra Nordjobb Danmark med dennes projekt. Det handler om at hjælpe unge med at finde sæsonarbejde i Danmark, samt bolig og kultur tilbud. Du kommer i sær til at arbejde med at finde de rigtige kandidater til jobbene, lige som du bliver ansvarlig for at finde nye arbejdsgivere i København der er villige til at ansætte nordiske unge. Du bliver en del af et netværk af medarbejdere der arbejder fra alle de nordiske lande med projektet. 

DU vil få muligheden for at føre egne ideer ud i livet og være ansvarlig for mindre projekter efter dine forudsætninger. 

Start

Februar 2019 eller hurtigst muligt

Projektets længde

til September

Pladser

1-2

Hvad tilbyder vi?

Du kommer til at arbejde på Foreningen NORDENS i Danmarks kontor i København og der igennem lærer det danske sprog at kende. Du vil forbedre dine kompetencer på en række områder og vil øge dine muligheder for at arbejde i en international organisation senere. Som EVS-volontør får du tilmed:

  • To kurser som arrangeres af National Youth Board
  • Mad, bolig og lommepenge betalt (CA. 6800 Dkk pr. måned) 
  • Dækket 90% af rejseudgifterne til og fra Danmark
  • Sprogkursus i dansk
  • Hjælp med at finde bolig i nærheden af kontoret

Er du den vi mangler?

Så er du god til at tage initiativ og forfølge dine ideer til døren, men samtidig en teamplayer der bakker op om projektet. Du skal have et drive der gør at du tør sætte mål og gå efter dem. Du skal kunne kommunikere på både skrift og mundtligt og gerne have interesse for arbejdsmarkedet. Frem for alt tør du tage en udfordring op og er ikke bange for det ukendte.  

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt