Brænder du for salg? Er du god til at arbejde selvstændigt og har du lyst til, at være med til, at ekspandere en etableret virksomhed til et nyt land?
I forbindelse med, at vi ekspanderer virksomheden til det Norske marked, søger vi medarbejdere med norske sprogkundskaber til at kontakte potentielle kunder i Norge og præsentere dem for vores platform.
Opgaverne vil bestå i at tage telefonisk kontakt til forskellige virksomheder på norske marked, med henblik på, at de skal oprettes som kunder på vores platform. Du skal derfor, være klar på at ringe til en masse virksomheder i løbet af din arbejdsdag og give dem alle et fremragende indtryk af vores platform, også ved opkald nummer 100.

Mutonic er en platform der henvender sig til B2B segmentet og forbinder distributører, forhandlere mv. med virksomheder, særligt indenfor IT-produkter. Mutonics mission er at skabe en optimal og ressourcebesparende indkøbsproces, for både kunder og forhandlere. Vi er en iværksættervirksomhed i ånden, og der er ikke langt fra tanke til handling, hvilket også giver dig mulighed for at præge dine arbejdsprocesser. Da vi er en virksomhed i vækst, er der gode muligheder for at udvikle dig i rollen som sælger og med tiden få mere ansvar. Vi sætter stor pris på gode ideer og initiativer, så det er klart en fordel, hvis du har mod på at bidrage til videre udvikling af virksomheden.
Vi forventer, at du har 1-2 års erfaring inden for salg og telemarketing og kan begå dig på norsk og engelsk. Det er vigtigt, at du er initiativrig, har gå-på mod og brænder for kontakten til kunder, da en stor del af dit arbejde vil vedrøre dette.

Vi tilbyder;
-En fuldtidsstilling på 37 timer i hjertet af København. Arbejdstiden ligger mellem kl. 08.30-16.30
-God grundløn med provision
-Et job med stort ansvar og mange muligheder for udvikling
-Gode kollegaer og en afslappet omgangstone
Startdato er d. 15. August, men da vi gerne venter på den rette kandidat, er vi fleksible med datoen. Der afholdes samtaler løbende.

 

 

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.