Nu har du muligheden for at arbejde og bo på smukke Samsø. 

Samsø er en ø midt i Kattegat, der er ca. 3.500 indbyggere, men om sommeren kommer der mange turister og unge til øen.

Fra Samsø går der færger både til Jylland og Sjælland, Øen huser smuk natur samt mange hyggelige små byer, hvor der blandt andet afholdes en festival hvert år. 

På Samsø er der mange frugt producenter, og der tilbyder Nordjobb job i sommeren 2019. Det er ved en jordbær avler der søger op imod 50 unge til at plukke jordbær i sæsonen 2019. Arbejdet er på markerne på Samsø og er provisions lønnet,så du er selv med til at bestemme hvor høj din løn skal være,du får 7 Dkk pr. kilo jordbær du plukker. 

Du bor sammen med unge fra hele Europa på en privat campingplads, hvor du enten selv medbringer telt - dette gør at du bor rigtigt billigt i hele den periode du vælger at være der, alternativt kan du dele et værelse i en beboelsesvogn - det er altså muligheden for at bo og arbejde med en ven eller veninde. 

Hvis du har modet, fysikken og lysten til at tjene penge, møde unge fra hele Europa og få en fantastisk sommer i Danmark så skynd dig at kontakte Nordjobb Danmark på Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den. 

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt