Nu har du muligheden for at arbejde og bo på smukke Samsø. 

Samsø er en ø midt i Kattegat, hvor der bor ca. 3.500 indbyggere, men om sommeren kommer der mange turister og unge til øen.

Fra Samsø går der færger både til Jylland og Sjælland, Øen huser smuk natur samt mange hyggelige små byer, hvor der blandt andet afholdes en festival hvert år. 

På Samsø er der mange frugt producenter, og der tilbyder Nordjobb job i sommeren 2020. Det er ved en jordbær avler der søger op imod 50 unge til at plukke jordbær i sæsonen 2020. Arbejdet er på markerne på Samsø og er provisions lønnet, så du er selv med til at bestemme hvor høj din løn skal være. Du får 7 Dkk pr. kilo jordbær du plukker. 

Du bor sammen med unge fra hele Europa på en privat campingplads, hvor du enten selv medbringer telt - dette gør at du bor rigtigt billigt i hele den periode du vælger at være der. Prisen for at bo på pladsen med adgang til tøjvask, køkken, opholdsrum, Internet mm. er kun ca. 40 Dkk pr dag.  

Hvis du har modet, fysikken og lysten til at tjene penge, møde unge fra hele Europa og få en fantastisk sommer i Danmark så skynd dig at kontakte Nordjobb Danmark på danmark@nordjobb.org 

  What do you want to do ? New mail

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.