Et plejehjem i Sisimiut på den grønlandske vestkyst søger seks sommerferieafløsere fra slut juni til medio-august. Arbejdsopgaverne er varierende, og du vil arbejde sammen med 68 andre. Sisimiut er Grønlands næststørste by og ligger nord for den arktiske cirkel. I Sisimiut er du tæt på et rigt kulturliv og en fantastisk natur. 
 

Som følge af COVID-19 er der lige nu særlige betingelser for at rejse til Grønland. Du kan læse mere her: https://www.sullissivik.gl/Emner/Transport_og_rejser/Ansoegning-om-rejser-i-og-til-Groenland?sc_lang=da-DK&mupid=0 eller kontakte projektlederen inden afrejse.  
 
Arbejdsopgaver:  Personlig pleje og omsorg 
 
Periode: Uge 26 – uge 33 
 
Løn:  Timelønnet efter gældende overenskomster  
 
Arbejdstider: Der er tale om fuldtidsstillinger 40 timer/uge og arbejde hver anden weekend. Der må påregnes skiftende vagter. 
 
Bolig: Bolig ordnes af Nordjobb i byen.  
 
Krav: Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet. 
 
Forventinger: Du skal have lyst til at arbejde med ældre, være stabil og tage ansvar for dine opgaver, samt du skal kunne rumme og forholde dig til menneskers forskelligheder og være god til at samarbejde 

Introduktion: Arbejdsgiveren tilbyder introduktion. 
 
Interesseret? 

Meld din interesse her (og lav en ansøgning hvis du ikke har en) 

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt