OBS!  For å være aktuell for disse stillingene må man gjennom en bakgrunnskontroll. Dette krever at man har bodd fem år sammenhengende i et EU/EØS-land og kan fremlegge politiattest. Bakgrunnskontrollen er til Luftfartstilsynet i Norge. Arbeidsgiveren gir mer informasjon om dette. 

For deg som er sterk, strukturert og positiv har vi en gyllen mulighet til å jobbe innenfor fiskeindustrien i Nord-Norge. Et lokalt havbruksselskap søker nå produksjonsmedarbeidere innenfor foredling av laks. Arbeidsgiveren har samarbeidet med Nordjobb lenge og arbeidsplassen er preget av et ungt miljø og kollegaer fra hele Norden. Ved siden av jobb får du mulighet til å oppleve det beste Nord-Norge har å by på, som vakker natur og nordlys. Arbeidsgiveren tilbyr også personalbolig til alle sine ansatte. Hvis du har lyst på en unik sesongjobb i fiskeindustrien til høsten så er dette muligheten for deg.

Det er stor fordel om du allerede er i Norge, kommer fra et område uten karanteneplikt (les mer her), eller har koronapass (fullvaksinert mot covid-19 eller har hatt korona de siste 6 måneder). 

Arbeidsoppgaver 

  • Foredling av fersk fisk (ikke slakting, da det kreves spesiell kompetanse).
  • Sortering, pakking og merking.
  • Andre lageroppgaver.


Vi søker deg som...

  • Snakker norsk eller et annet skandinavisk språk.
  • Har god forståelse for norsk.
  • Er ansvarsfull, nøyaktig og strukturert.
  • God fysisk form, da arbeidet er fysisk krevende. Problemer med f.eks. rygg/skuldre eller håndledd kan gjøre det vanskelig for deg å utføre arbeidsoppgavene. Fuktig luft på havbruket kan også være en utfordring om man lider av luftveissykdommer.
  • Trives med å jobbe i et naturskjønt og tynt befolket område.
  • Tidligere erfaring innenfor fiske- eller matindustrien er en fordel, men ikke et krav. Full opplæring vil bli gitt på arbeidsplassen.
  • Det er en stor fordel om man har førerkort og egen bil, men ikke et krav.

 

Arbeidsperiode

Fra primo august til medio desember. 

 

Sted

Skjervøy, Nord-Norge


Antall stillinger

3-4

Lønn

Etter tariffavtale. Ca. 190 NOK i timen pluss diverse tillegg.

Bolig

Arbeidsgiveren tilbyr ulike personalboliger. Det er mulighet for å bo flere sammen. Dette er derfor en god mulighet hvis du har tenkt å søke jobben sammen med venner eller en partner.

Leien er på ca. 2 500 – 3 500 NOK per måned, inkl. strøm, internett, TV etc. Det finnes også mulighet til å bo i egen leilighet for ca. 6 000 NOK per måned.

Øvrig

Som ansatt får man også tilgang til gratis svømmehall og treningsrom. 

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.