Denna arbetsgivare tar gärna emot ansökningar från vänner/par, så om du söker nordjobb tillsammans med någon eller några andra så är detta en glimrande möjlighet.

For deg som er sterk, strukturert og positiv har vi en gyllen mulighet til å jobbe på Europas største krabbefabrikk og oppleve norsk kystkultur på sitt beste! Vår samarbeidspartner på Hitra i Norge søker nå etter medarbeide for krabbesesongen 2021.

Hitra er en øy som ligger 1,5 time med bil, eller 1 time og 40 min med båt, fra Trondheim. Arbeidsgiveren driver med prosessering av krabbe og vi søker primært produksjonsmedarbeidere. Samtidig vil det være mulighet for andre typer oppgaver avhengig av din bakgrunn. Vi anbefaler spesielt de med erfaring/kompetanse innenfor følgende områder om å søke:

 • Produksjonsmedarbeidere
 • Teknikere
 • Industrirenhold
 • Kantinemedarbeider/Kokk

Kandidatene bør være selvstendige, i god fysisk form og ha vilje til å jobbe hardt. Krabbeproduksjonen er veldig arbeidsintensiv og har derfor høye krav til effektivitet. Samtidig får man en unik sesongjobb med mulighet for å tjene gode penger.   

Arbeidsoppgaver

 • Foredling og bearbeiding av fersk krabbe.
 • Sortering, pakking og merking.
 • Eventuelt oppgaver innenfor industrirenhold eller kantinedrift for noen kandidater.

Vi søker deg som...

 • Er selvstendig, disiplinert og strukturert.

 • Er i god fysisk form, da arbeidet er fysisk krevende. Problemer med f.eks. rygg/skuldre eller håndledd kan gjøre det vanskelig for deg å utføre arbeidsoppgavene. Under produksjon kan også små krabbepartikler spre seg i luften, som er en utfordring om man lider av luftveissykdommer.

 • Er ansvarsfull og har gode holdninger. Arbeidsgiveren er en stor aktør i lokalsamfunnet på Hitra, og som ansatt representerer man bedriften hele tiden. 

 • Tidligere erfaring innenfor fiske- eller matindustrien er en fordel, men ikke et krav. Full opplæring vil bli gitt på arbeidsplassen. Teknisk kompetanse eller erfaring med renhold er også ønskelig.

 • Det er en stor fordel om man har førerkort og egen bil.

Lønn

Etter tariffavtale.

Arbeidsperiode

Juni – November 2021

Vi søker personer som kan starte på følgende datoer: 14. juni, 28. juni eller 2. juli. Arbeidsperioden varer til slutten av november.

En vanlig arbeidsdag varierer fra kl. 06:00 / 07:00 til 16:00 / 17:00. I høysesongen (medio juli – medio oktober) er det 6 arbeidsdager i uken. På begynnelsen og slutten av sesongen (juni og november) vil det være 3-4 arbeidsdager i uken.

Krabbefisket kan være uforutsigbart, så arbeidstiden endrer seg etter hvor mye krabbe som fabrikken tar imot i løpet av en dag. Denne mengden varierer fra dag til dag.

Sted

Hitra i Trøndelag, Norge

Bolig

Arbeidsgiveren og Nordjobb hjelper deg med å finne bolig på Hitra. Husleien varierer. 

Det er mulighet for å bo flere sammen. Dette er derfor en god mulighet hvis du har tenkt å søke Nordjobb sammen med en partner eller venner.

Øvrig

Arbeidsgiveren har som motto at «fungerer det ikke privat, fungerer det heller ikke på jobb», og er derfor opptatt av de ansattes velvære. 85 % av sesongarbeiderne vender vanligvis tilbake hvert år.

Krabbefabrikken er kjent for regionens beste kantine. Den er obligatorisk for alle ansatte. For kun 47 NOK får man full frokost og varm lunsj, samt middag ved behov under kveldsarbeid.

Som ansatt har man også tilgang til gratis svømmehall og treningssenter på Hitra.  

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.