Oletko määrätietoinen, positiivinen ja kykenet tekemään fyysisesti vaativaa työtä? Silloin meillä on sinulle töitä tarjolla!

Kaksi paikallista kalatehdasta etsii nyt työntekijöitä Pohjois-Norjan Øst-Finnmarkiin. Kalanviljelylaitoksella on modernit tilat, joissa käsitellään tuoreita Barentsin mereltä tulevia kaloja ja rapuja. Työnteon lisäksi saat kokea Pohjois-Norjan parhaat puolet, kuten kauniin luonnon ja revontulet. Työnantaja tarjoaa majoituksen kaikille työntekijöilleen. Jos haluat ainutlaatuisen kausityön kalatalousalalla, on tämä mahdollisuus juuri sinulle!

Työnkuva:

  • Kalan perkaus
  • Kalan ja kuningasravun pakkaaminen
  • Työtehtävät varastossa
  • Työskentely turvallisuus- ja hygieniasääntöjen mukaisesti

Etsimme sinua joka olet:

  • Fyysisesti hyvässä kunnossa, sillä työ on fyysisesti vaativaa. Olet ahkera ja työskentelet hyvin sekä omatoimisesti että ryhmässä.
  • Joustava ja hyvä ratkaisemaan ongelmia.
  • Luotettava, tarkka ja oppimiskykyinen.
  • Kokemus kalastus- tai elintarviketeollisuudesta katsotaan eduksi, mutta ei ole vaatimus. Koulutus järjestetään työpaikalla.
  • Puhut sujuvaa englantia. Skandinaavisen kielen osaaminen katsotaan myös eduksi.

Työjakso

Työnantaja on hyvin joustava johtuen koronatilanteesta ja maahantulosäännöistä Norjassa. Työnantaja tarvitsee uusia työntekijöitä, jotka voivat aloittaa kesäkuussa ja jatkaa työskentelyä jopa joulukuuhun asti. Myös myöhempi aloitus syksyllä ja työskentely yli vuodenvaihteen kevääseen 2022 asti sekä pysyvä työsuhde ovat mahdollisia.

Kaupunki

Kjøllefjord ja Berlevåg, Pohjois-Norja

Vapaita työpaikkoja

Monta

Palkka

Noin 195 NOK /tunti, plus mahdolliset lisät. Tammi-kesäkuussa on hyvät mahdollisuudet ylitöihin.

Asuminen

Työnantaja tarjoaa työntekijöille henkilöstöasuntoja. Nämä ovat soluasuntoja, jotka sopivat täydellisesti mikäli haet työtä yhdessä ystäväsi tai kumppanisi kanssa. Vuokra on 3000 NOK kuukaudessa, sis. sähkön, internetin, TV:n jne. Asunnot sijaitsevat 10 minuutin kävelymatkan päässä työpaikasta.

Yleistä

Työnantaja auttaa mielellään Norjaan saapumisessa liittyvissä asioissa, kuten testaus- ja karanteenikulujen kattamisessa. Työnantaja auttaa myös Pohjois-Norjan kulkuyhteyksiin liittyvissä kysymyksissä.

Huom!
Olet eritysen kiinnostava hakija, jos asut esim. Pohjois-Suomessa tai Lapissa, sillä Norjan karanteenivaatimus ei koske sinua!

Tarkista koskeeko Norjan karanteenivaatimus paikkakuntaasi:  https://www.fhi.no/en/op/novel-coronavirus-facts-advice/facts-and-general-advice/entry-quarantine-travel-covid19/

Jos kiinnostuit lähetä CV ja lyhyt hakemus joko englanniksi tai ruotsiksi osoitteeseen: norge@nordjobb.org

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.