OBS! Denna anställning är på minst sex månader. Ansök endast om du har möjlighet att jobba så länge. Kontoren är placerade i Gävle och Skellefteå.

Taler du flydende dansk eller norsk, og kunne du tænke dig at starte din karriere i en international virksomhed i Sverige? Har du lyst til at få erfaring og uddannelse i kundesupport samt åbne nye døre for din fremtid? Hvis svaret er ja, så læs endelig videre her!

Lige nu leder vi efter den rette person til en teknisk kundesupportstilling hos vores klient i Sverige. Det bedste er at du ikke behøver at have erfaring med kundeservice eller IT fra tidligere for at være den rette til dette job. Du får nemlig oplæring og et godt første skridt ind i en international virksomhed. Ansættelsen sker hurtigst muligt og med 6 måneders kontrakt samt god mulighed for forlængelse. Virksomhedens kontorer er placeret i de to svenske byer Gävle og Skellefteå, og du kan frit vælge hvilket kontor der passer dig bedst.

Om tjänsten

Du vil indgå i et ungt arbejdsmiljø, hvor du vil være i kontakt med kunder via telefon, e-mail samt chat. Kontakten vil indebære at hjælpe kunder f.eks. med spørgsmål vedrørende computere. Men som tidligere nævnt behøver du altså ikke at være et IT-geni for at kunne hjælpe disse kunder.

Din roll

  • Du er kundeserviceorienteret
  • Du er stresstolerant, og kan lide varierende arbejdsopgaver
  • Du taler og skriver flydende dansk eller norsk
  • Du taler og skriver flydende engelsk
  • Du har grundlæggende IT-færdigheder
  • Du behøver som sagt ikke tidligere erfaring indenfor kundesupport, eftersom du vil få en grundig oplæring

Arbetsperiod och plats

Sista ansökningsdag: 21.10. 2020

Tillträde: asap

Tjänsten är på heltid, 6 månaders konsultuppdrag med en stor möjlighet för förlängning.

Plats: Gävle, Skellefteå

Låter det interessant? Meddela ditt interesse eller kontakta oss på sverige@nordjobb.org.

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.