Flere attraktive firmaer søger nu kundeservicemedarbejdere. De søger Dig, som brænder for service, er villig til at tage det ekstra skridt for at besvare vores kunders spørgsmål og have telefonen som dit primære værktøj.

Service og mennesker er to ting, som er dele af de fleste jobs i dag. Gennem en ansættelse hos os får du erfaring med dette og kan drage nytte af det i din fremtidige karriere.

Arbetsuppgifter

Dine arbejdsopgaver går hovedsageligt ud på at besvare vores danske kunders spørgsmål, hvad enten dette er via telefon, mail eller chat. Dette gælder fakturering, abonnement, tillægsydelser eller teknisk support.

Du bliver ansat af Manpower og udlejet til deres kunder. I starten af din ansættelse vil du gennemgå en uddannelse som gennemgår alle aspekter af, hvad dit job indebærer.

Sökes dig som...

Først og fremmest søger vi dig, som er over 18 år, er serviceminded, har en positiv indstilling, er omhyggelig og har øje for de små detaljer. Du bliver en del af et fast team, så det er vigtigt, at du er en holdspiller, men samtidig er selvstændig når problemstillinger skal løses - og at du kan tale og skrive på dansk.

Detta erbjuds dig...

Du får en stilling i et velkendt og seriøst firma med fast grundløn med ob-tillæg, hvor du har store chancer for udvikling og avancement, hvis du udfører et godt stykke arbejde.

Du får uvurderlig erfaring i at kommunikere med forskellige typer af mennesker. Ansættelse ifølge overenskomst.

 

Plats

Göteborg

Frågor

Skickas till Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den..

Ansökan

Skicka en intresseanmälan genom att fylla i formuläret nedanför annonsen. 

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt