Hoito- ja vanhustenhuoltohallinto, Boråsin kaupunki. Useita vapaita työpaikkoja.

 

Tervetuloa Boråsiin!

 

Borås on Göteborgin itäpuolella sijaitseva elämää ja toimintaa kuohuva kaupunki. Järjestämme monia hauskoja tapahtumia ja aktiviteetteja, ja kaupungissa on mukavia ravintoloita sekä useita hienoja puistoja ja järviä virkistymiseen. Lisätietoja saa sivustolta https://www.boras.com/sv/

 

Borås kuuluu Ruotsissa suomen kielen hallintoalueeseen, mikä takaa tiettyjä oikeuksia kaupungin suomenkielisille asukkaille. Suomen kielen hallintoalueella asuvilla on oikeus suomenkieliseen vanhustenhuoltoon, minkä johdosta tarvitsemme suomenkielisiä työntekijöitä. Boråsissa asuu n. 13 000 henkilöä, joilla on suomalainen tausta. Sen johdosta meillä on sekä hoito- ja hoiva-asuntoja että kotipalvelua, joissa palvelujen käyttäjät sekä henkilöstö puhuvat suomea.

 

Oletko kiinnostunut työskentelemään Boråsin vanhustenhuollossa kesän aikana? Koulutus ja dokumentaatio toteutetaan ruotsiksi, minkä johdosta, on hyvä, jos sinulla on ruotsin kielen perustaidot. Jos tarvitset apua asunnon löytämisessä, voimme auttaa. Lisätietoja Boråsin kaupungin palveluksessa työskentelystä saa sivustolta https://www.boras.se/arbete.


Seuraava työpaikkasi

Boråsin kaupungin hoito- ja vanhustenhuoltohallinto on työnantaja, ja työpaikkana on jokin hoito- ja hoiva-asunnoista tai kotipalvelu.

 

Työsuhde

Tarjoamme kesälomansijaisen virkaa 15. kesäkuuta ja 16. elokuuta 2020 välisenä aikana. Työsopimuksen mukainen vuorokautinen ja viikoittainen työaika vaihtelee, ja työtä tehdään päivä- ja ilta-aikaan.

 

Työtehtävät

Hoitohenkilöstö antaa pääasiallisesti henkilökohtaista hoitoa, toteuttaa joitakin terveys- ja sairaanhoitotehtäviä, dokumentoi ynnä muuta.  

 

Hakija

Toivomme hakijalla olevan hoito- tai lähihoitokoulutuksen, mutta se ei ole vaatimus. Pidämme tärkeänä, että pystyt asettumaan muiden ihmisten tilanteeseen sekä ymmärrät etiikan ja luottamuksellisuuden merkityksen. Työssä viihtyminen edellyttää kiinnostusta ihmisten parissa työskentelyyn. Hakijalla on oltava hyvät tietokonetaidot sekä ymmärrettävä ruotsin kielen suullinen ja kirjallinen osaaminen.  

 

Odotamme hakemustasi!

 

Sök jobbet

Ej giltig e-postadress
Ej ifyllt