Hva har en motivert skribent, en profesjonell loker, og en tidligere nordjobber til felles? Vel, de kan alle summeres opp under navnet «Brynjar Grooss Gunnarsson». Eller meg med andre ord.

Så en rask oppsummering av meg selv. Er halvt islandsk, og halvt norsk. Har tidligere arbeidet i Grønland, Island, Norge, og Sverige. Arbeider for å bli fysioterapeut i Trondheim. Elsker sjø, irritere søstrene mine, og historier. Menneskelige historier.

I sommer har jeg bestemt meg for å reise rundt i norden for å dele historiene til dem jeg møter på veien. De fleste vil være folk jeg tidligere har møtt igjennom en organisasjon kalt Nordjobb, som arbeider for å skape et tettere nordisk samhold igjennom tilretteleggelse for jobbanskaffelse på tvers av de nordiske landene.

Så formålet med denne bloggen her, blir å invitere dere inn i min reise i norden og i historiene til de menneskene jeg møter på veien. Håpet er å lyse vei for andre som også ønsker å oppdage norden, og fremme de menneskelige møter og relasjoner vi skaper oss på veien.

Brynjar Grooss Gunnarsson