I september så är säsongen för sommarjobb förbi och höstmörkret börjar smyga sig på. Det betyder dock att det finns nya jobbmöjligheter för dig som är intresserad av säsongsjobb under hösten och vintern.

Sammanlagt räknar vi med att omkring 150 ansökande kan få erbjudande om ett höst- eller vinterjobb genom Nordjobb. Nedan finner du en liten överblick med exempel på vilka slags jobb som går att söka i höst och vinter.

Norge

Det land där vi kan erbjuda flest vinterjobb är Norge. Här förmedlar vi en rad spännande tjänster på fjällhotell och skidanläggningar över vintern. Vi söker till exempel personal till jobb i skidbutik och spaterapeuter till Trysil. För dig som vill jobba under hösten så finns det även hotelljobb med omgående startdatum.

Se lediga jobb i Norge

Grönland

I Grönland har vi flest jobb om sommaren men just nu kan du även söka några tjänster under hösten. Skicka din ansökan till tjänsterna på hotellrestaurang eller housekeepingjobb i Kangerlussuaq så fort som möjligt.

Se lediga jobb i Grönland

Island

I Island så erbjuder vi flera jobb inom hotellbranschen, i och utanför Höfn, med start under hösten och arbetsperioder som sträcker sig till januari/februari.

Se lediga jobb i Island

Sverige

I Sverige så söker vi i höst bland annat finskspråkiga personer till jobb inom äldrevården samt dansk- och norsktalande kundservicemedarbetare till Göteborg och Stockholm. Till vintersäsongen så erbjuder vi även jobb på skidanläggning i Sälen.

Se lediga jobb i Sverige

Finland

I Finland finns ett antal tjänster under hösten inom vården och daghem samt en tjänst inom översättning.

Se lediga jobb i Finland