Det är alltid en god idé att vara tidigt ute när man söker sommarjobb. I Sverige och Finland så vill många ha sommarjobbet säkert i hamn redan i januari. Men söker man jobb genom Nordjobb så finns det goda möjligheter att kamma hem ett sommarjobb under hela våren.

Så här i mitten av mars har vi ännu bara förmedlat en knapp tredjedel av alla de jobb som kommer vara tillsatta framtill sommaren. För dig som ännu letar sommarjobb eller som ännu inte börjat leta finns det alltså goda möjligheter att lägga beslag på en av de platserna som erbjuds ute i Norden. Vi erbjuder jobb med olika arbetsperioder, så att du kan få pusslet att passa ihop med studier och andra planer till hösten. Och du vet väl att vi även förmedlar bostad till dig som får ett jobb? Det börjar bli ont om ursäkter till att inte pröva lyckan i ett av dina grannländer i sommar.

Ok, det finns jobb i Norden, men vad kan man egentligen jobba med och vart måste man bege sig för att ta del av den här chansen? Vi har ett flertal jobb i Nordens huvudstäder, men ofta bjuder mindre kända orter på både spännande arbetsplatser och en annorlunda sommarupplevelse. Hur många av dina kompisar skulle kunna slå dina historier från när du bodde på nordligaste Grönland i somras? Eller varför inte köpa en enkelbiljett på båten till Samsø i Danmark?

Det är nog bäst att vi låter våra jobbannonser tala för sig själva. Första steget till ett Nordjobb är att klicka sig över till jobbportalen.

Se alla jobbannonser