Nordjobb har lagt till en ny tagg-funktion i jobbdatabasen som gör det lättare att hitta jobb som passar dina behov och preferenser.

Den nya tagg-funktionen inkluderar just nu tre taggar som gör det möjligt för användare att filtrera jobb baserat på olika kriterier:

  • Sök med en vän: Denna taggen betyder att jobbet är lämpligt att söka för er som vill på Nordjobb tillsammans. Nämn bara i din ansökan vem/vilka du söker tillsamans med. Ni kan förstås även skicka in er ansökan till andra jobb, men vid ansökan till jobb utan denna tagg har vi inte samma möjlighet att presentera er som grupp.
  • Engelska: Denna tagg betyder att arbetsspråket är helt eller delvis på Engelska. Det betyder att jobbet även kan sökas av dem som inte behärskar ett skandinaviskt språk på tillräcklig nivå för andra jobb.
  • Tillsvidaretjänst: Ibland kan vi erbjuda fast anställning utöver sommarjobb och andra säsongsjobb, och detta framgår av denna tagg.

Genom att erbjuda denna nya funktion hoppas Nordjobb att det kommer bli lättare att hitta lämpliga jobbmöjligheter och skapa positiva arbetsupplevelser.

Hitta lediga jobb