Danske Caroline Zimmer, der er nordjobber i Grønland, vandt årets billede 2020! Vi har stillet et par spørgsmål til Caroline om årets billede og hendes oplevelser som nordjobber i Grønland. Læs med her:

Hur reagerade du när du fick veta att du vunnit Årets Bild 2020?

 Da jeg opdagede at jeg havde vundet årets billede blev jeg meget overrasket og glad. Jeg havde slet ikke regnet med at vinde!
 
Kan du berätta bakgrunden till bilden?

 Billedet er taget på en af mine mange gåture i fjeldet. Hver dag efter arbejdet plejede jeg at gå en tur, og ofte ville den samme slædehund følge efter mig hele vejen.

Vad uppskattade du mest med ditt Nordjobbsäventyr?

Jeg sætter stor pris på at jeg har kunne opleve den grønlandske natur og kultur på en anden måde end hvis man bare rejste dertil som turist.

Hur var det att bo och jobba på Grönland?

Det var helt fantastisk, og det er det smukkeste sted jeg nogensinde har været!

Skulle du rekommendera andra unga att nordjobba?

Ja, jeg vil klart anbefale andre at nordjobbe! Det er en fantastisk måde at komme ud og rejse på, samtidig med at man kan tjene penge og få erfaring.

 

Caroline har også lavet en takeover på vores Instagram denne sommer! Vil du vide mere om hendes oplevelser og arbejde, kan du se hendes takeover på @nordjobb. Du kan se Carolines og andre nordjobberes billeder på Instagram på #nordjobb2020

Vil du også være nordjobber? Der kommer løbende nye stillinger - også i efteråret og vinteren! Se dem her.

 

Den här webbplatsen använder cookies. Genom att klicka vidare godkänner du att vi använder cookies.