Set norðurlendskt

Tørvar tær starvsfólk í summarhálvuni? Lat Nordjobb finna tíni starvsfólk, og ver við til at stuðla tí norðulendska samstarvinum.

Hvat bjóðar Nordjobb?

  • Motiverað og egnað arbeiðsfólk
  • Ókeypis hjálp til at søkja starvsmegi
  • Starvsfólk til nógvar ymiskar starvsgreinar                          

Hví Nordjobb?

  • Tænastur Nordjobbs eru kostnaðarfríar
  • Yvir 30 ára royndir í søkjan av starvsmegi
  • Tú stuðlar tí norðurlendska samstarvinum
×

Hetta innihald er ikki til á føroyskum.

Innihaldið verður víst á donskum, norskum ella svenskum.

Sådan foregår det

Nordjobb gør det let at ansætte en person fra et andet nordisk land. Rekrutteringsprocessen forløber sådan her:

1. I beskriver hvilke kompetencer som kandidaterne skal have

Nordjobb har en tæt dialog med arbejdsgiveren for at finde ansøgere, der har de rette kvalifikationer. Du oplyser os om dine kvalifikationskrav og hvilke ansættelsesvilkår som gælder.

2. Nordjobb finder kandidater til stillingen ud fra jeres ønsker

Nordjobb publicerer en annonce med beskrivelse af stillingen, som kandidater kan søge. Nordjobb udvælger løbende kandidater, der opfylder de krav, du har angivet. Nordjobb søger også efter egnede kandidater blandt dem, der har oprettet en generel ansøgning til Nordjobb.

3. I får de relevante kandidater præsenteret

Nordjobb præsenterer de udvalgte kandidater for jer via vores rekrutteringssystem. I modtager et link via mail, hvor i kan se kandidaternes ansøgninger samt CV, hvorefter i kan kommentere og eventuelt bedømme kandidaterne. Der er også mulighed for at diskutere kandidaterne over telefon med en Nordjobb medarbejder i dit land. Du kan vælge at have direkte kontakt til kandidaterne eller lade Nordjobb stå for hele rekruteringsprocessen.

4. I ansætter kandidaten hvis de takker ja

Når i har udvalgt én eller flere kandidater kan i tilbyde dem en ansættelsesaftale. Takker kandidaten ja, skal i give besked om dette til Nordjobb, så vi kan registrere dem og hjælpe dem med det praktiske.

5. Nordjobb hjælper sæsonarbejderen med bolig og andre praktiske spørgsmål

Nordjobb hjælper med det praktiske i forbindelse med flytningen. Udover at skaffe bolig hjælper vi også med information om bl.a. folkeregistrering og åbning af bankkonto. Vi tilbyder også fritidsaktiviteter og og faciliterer et netværk af andre unge.

Nordjobb verður fyri størstan part fíggjað av Norðurlendska Ráðharraráðnum, og verður umsitið av Norrønu Felagnum. Nordjobb hevur til endamál at økja um møguleikarnar á norðurlendska arbeiðsmarknaðinum.